FOREDRAG PÅ DANSK

Jeg tilbyder flere foredrag indenfor temaerne om livskriser, depression, skilsmisse, dårligt selvværd, selvudvikling, skønhed, femininitet og opvækst i Soviet Union.

”Jeg er hele tiden til mange foredrag, konferencer og møder. Som oftest har jeg dagen efter glemt, hvad der blev sagt. Men dit foredrag sidste år husker jeg stadig – det var rigtig spændende og godt fortalt.” / Peter Fjerring, Erhvervskonsulent, Næstved Erhverv 

1. “Lavet af stål – støbt i Sovjet Unionen”.

En personlig fortælling om en opvækst under Sovjet Unionen og opnåelsen af frihed ved dens fald.

Med udgangspunkt i autentiske og individuelle oplevelser fortæller jeg om tilværelsen ude på landet i det Sovjetiske Letland.

Jeg deler morsomme, alvorlige og pinlige historier om alt fra at blive opdrættet til at være en stolt og hæderlig kommunist, klar til at bygge en stærkere Sovjet Union, samt. store forandringer som følge af Mikhail Gorbachevs mere demokratiske regering, efterfulgt af frihedsbevægelsen og sammenbrud af Sovjet Union.

Dette foredrag giver:

En underholdende oplevelse og masser af sjove anekdoter fra verden bag jerntæppet.

Viden og indsigt i en anden form for tilværelse.

Reflektion og inspiration om at finde glæde og taknemmelighed i sit eget live og ikke mindst at være forandringsparat og at tage medansvar i sit eget liv, og på arbejdsplads.

“Gita skiller sig ud fra andre foredragsholdere i DK. Det er et fantastisk og unikt foredrag, jeg har aldrig oplevet før. Rigtig gode historier, alvorlig, sjov & underholdende. Fantastisk udstråling og accent. Gita er skøn, naturlig og mega charmerende!” /Alexandra 

“En super sej sild, der står op for sig selv og fortæller med hjerte og humor, hvordan vi kan være i livet med taknemmelighed – lige meget, hvad der sker i vores liv. Hun lærer os at se det gode i tingene – uanset, hvordan det går.” Lene H.

2. Smuk, glad og værdifuld i alle aldre.

Dette foredrag tager udgangspunkt i Gitas bog “Permission to Be Bold, Gorgeous and Timeless.” som er udgivet på engelsk med fokus på personlig indstilling.

Det er et super inspirerende og underholdende foredrag, der giver viden, konkrete brugbare tips, værktøjer og motivation at tage ansvar for sit udseende, heldbred, livsglæde og livsmål.

Det er spækket med de bedste historier og sjove anekdoter fra en tidligere kommunist, en fattig pige fra landet, der blev til skønhedsdronning.

”Kære Gita, tak for en sjov, underholdende og lærerig aften. Du er en dygtig foredragsholder med en stærk udstråling, levende, positiv og hudløst ærlig. Du rørte mig meget, og jeg vil huske mange af de ting, du sagde.” Pia S.

Ultra kort om Gita:

Jeg er født og opvokset i Letland, men har siden 1996 boet i Danmark. Jeg har været kommunist, har fået militær training ved siden af gymnasi/ skrædder uddannelse og senere deltaget i barikkader og demonstrationer mod Sovjetiske styre i Rigas gader i januar 1991.
I Danmark har jeg arbejdet i et international konsulent virksomhed og blev jeg uddannet merkonom i kommunikation og formidling på CBA. I januar 2019 udgav jeg mit første bog på engelsk.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.